Home
Newsy
Artykuły
Forum
Chat
Tools
eLotek
eBazar
Sklep
Zarejestruj się
|
Zapomniałem hasło
Dodając nas do znajomych na poniższych serwisach przyczyniasz się do promocji gry
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Dzisiaj jest poniedziałek, 15 marca 2010, godzina: 04:52
Strona główna forum
»
Counter Strike
»
Wyrzutki
Idź do strony: 1
zabili mi żółwia
Autor
Wiadomość
Sharpboy
8 lut 2010 | 23:48
Kongresmen
Na forum:
10 miesięcy
Nazwa mapy: Nuke, Inferno, Cpl.Mill itd.
Data i godzina wydarzenia: 2010-02-08, za każdym razem jak grał, na pewno ok. 23 był.
Nick: zabili mi żółwia
Podejrzenie: WH. na cpl mill, zabił mnie przez ścianę, chociaż nie mógł mnie usłyszeć. I wiele razy kiedy ktoś się skradał ten czekał aż tamta osoba wyjdzie zza ściany i zawsze head.
orient
9 lut 2010 | 13:12
Obywatel
Na forum:
9 miesięcy
Obejrzalem milla, zolw czysty jak zreszta podejrzewalem, reszty nawet nie mam zamiaru ogladac bo to pewna strata czasu, niczego ciekawego sie nie znajdzie, wiec temat do zamkniecia.
Sharp jak kupisz steama, troche pograsz to moze skonczysz oskarzac kazdego kto gra lepiej od Ciebie o kody... przez Ciebie zmarnowalem ~25 min na ogladanie demka
Zabil Cie przez sciane? kiedy? gdzie? bo nie zauwazylem, jesli chodzi Ci o skrzynke to dziwie sie zolwiowi ze Cie wczesniej nie przeskanowal bo bylo slychac jak biegniesz :)
demo gdyby ktos chcial sam sie przekonac:
http://dik.gamemaniak.pl/dema/erepublik-1002082300-de_cpl_mill.dem.zip
lehu
9 lut 2010 | 13:19
Admin CS 1.6
Na forum:
3 miesiące
zolw czysty. Poprostu dobrze gra, to ze poziom serwera est niski nie oznacza ze kazdy lepszy kto wejdzie to oznacza ze cheater. Dziekujemy jednak za zgloszenie. Milej gry ;]
BBCode:
Treść:
Zaloguj się, by dodać odpowiedź.
Emotikona:
brak
Obrazek:
(maks. 300kb
.jpg .gif .bmp .png)
Strona główna forum
»
Counter Strike
»