Home
Newsy
Artykuły
Forum
Chat
Tools
eLotek
eBazar
Sklep
Zarejestruj się
|
Zapomniałem hasło
Dodając nas do znajomych na poniższych serwisach przyczyniasz się do promocji gry
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Dzisiaj jest środa, 10 marca 2010, godzina: 21:02
Strona główna forum
»
Kosz
Idź do strony: 1
BLUEROSE > rekrutacja
Autor
Wiadomość
Paveu
26 gru 2009 | 21:09
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
eRepublik jest pełne masowych grup militarnych, bezład i chaos, towarzyszy owym grupom, założyciele często nie znają ludzi którzy wstępują w ich szeregi - Bluerose to co innego, staramy się tworzyć więzi ponad grę, ponad masowy egoizm, chęć żerowania na grupach itp...
Bluerose nie tworzy ludzi którzy wchodząc w szeregi, a w zamian chcą broni i chleba - takich ludzi nie chcemy, będziemy wypleniać wszelkich noobów z Bluerose, których pełno w otwartych grupach bojowych.
Dla nas nie jesteś fajny bo masz 'Strength 25', tu liczy się zgranie, zaufanie i poświęcenie.
Nie będziemy reklamować tanimi sztuczkami naszej grupy 'przejdź do nas a dostaniesz broń do walki' dzięki temu unikniemy w prosty sposób noobów.
Jeśli chcesz by Bluerose pomagało tobie, to pomagaj Bluerose.
Jeśli ktoś prosi o pomoc w celu wzbogacenia się - jest wyrzucony (interesowności, egoizmu i wyniosłości nie tolerujemy).
Ważna w tej grze jest integracja, my na nią stawiamy, również na zabawę i współpracę, będzie wiele ciekawych konkursów których pomysłodawcami, możecie być i wy.
Ponieważ grupa jest młoda, niedawno powstała, rejestracja na forum będzie kontrolowana, a pierwszym krokiem wstąpienia do Bluerose będzie rozmowa z graczem, wszystko to po to, aby nie było dzieciarni w naszych szeregach.
Dodany również został zaostrzony Kodeks Bluerose co sprawia że nasza grupa jest elitarną, nie dostępną dla wszystkich.
-Kodeks Bluerose-
Kodeks Bluerose, to Kod milczenia, ślubowania, że nigdy nie wyjawi się żadnej tajemnicy Bluerose i nie wyda się żadnego członka rodziny. - Jest to najbardziej przestrzegana zasada rodziny. (milczenie nie jest dosłowne, chodzi tu o to aby każdy ważny temat nie był tematem roztrząsanym, po za forum wewnętrznym.)
- W sprawach militarnych , całkowite posłuszeństwo dowódcom.
- Pomoc dla każdego członka rodziny, bez nie potrzebnych pytań.
- Każdy atak na jednego członka rodziny, jest atakiem na całą rodzinę, należy stanąć po stronie członka Bluerose.
- Unikanie jakiegokolwiek kontaktu z noobami, oszustami, naciągaczami.
- Cała grupa, do której należała osoba działająca dla własnej korzyści materialnej kosztem Bluerose, zostaje skasowana wraz z dowodzącym.
- Bluerose nie jest instytucją, czy też organizacją publiczną. Nie rozdajemy chleba ani broni na każdą okazję, a szeregi rodziny mogą zasilić tylko Polacy.
Jednak każdy kto chce się wycofać, wszystkie tajemnice zabiera do 'grobu'
- W Bluerose wszyscy zajmują się sprawami, które dotyczą Bluerose.
- Najlepszym słowem wypowiedzianym, jest milczenie. (jeśli masz spamować - milcz)
- Każdy kto chciałby 'usunąć' swojego dowódcę lub żołnierza z obcej załogi, musi zapytać o zgodę Przywódcę.
- Najważniejszy jest szacunek i honor. Musimy szanować zarówno siebie jak i wszystkich członków Bluerose.
- Kto zdradza Bluerose, donosi, bądź w jakikolwiek sposób narusza te strukturę musi odejść, a wraz z nim wszystko co po sobie zostawia.
- Pod żadnym pozorem, zabrania się jakiegokolwiek dochodu z instytucji charytatywnych, partii, grup bojowych.
Każdy Członek, który podejmie się tego precedensu, zostanie ukarany.
- Jeśli zamierzasz załatwić jakieś sprawy publicznie, rób to przy minimalnym ryzyku dla Bluerose i nie kosztem Rodziny.
1. Jeśli chcesz wstąpić do Bluerose - napisz wiadomość na erep 'Paveo'
2. Zanim cię przyjmę lub nie, obowiązkiem będzie rozmowa : GG, IRC
3. Dopiero wtedy po rejestracji, aktywuje twoje konto.
Link do Forum >
http://bluerose.jun.pl
Struktura Militarna >
http://img697.imageshack.us/img697/8219/strukturaaaaaa.png
Komentarz moderatora:
Powód usunięcia
:
wlasciwy dzial to Wojsko Polskie
Wiadomość została zmieniona przez moderatora [14-02-2010 | 13:20]
Wiadomość została zmieniona przez autora [01-01-2010 | 19:57]
Noizik
27 gru 2009 | 10:45
Obywatel
Na forum:
pół roku
wygląda dobrze ;] chyba się skuszę.
Paveu
27 gru 2009 | 11:33
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
to nie ma wyglądać dobrze, a ma takie być :) mam nadzieję że wraz z wami do tego doprowadzę.
Nefre
27 gru 2009 | 12:01
Obywatel
Na forum:
3 miesiące
A propos organizacji, zapraszamy
Wiadomość została zmieniona przez autora [27-12-2009 | 12:08]
Paveu
30 gru 2009 | 18:40
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Powstał kodeks -zaostrzony kodeks- aby nie przyjmować noobów wszelkiej maści >
http://www.erepublik.com/en/article/kodeks-bluerose-1117079/1/20#comments
Czytajcie komentarze, one też wyjaśniają wiele.
benril
1 sty 2010 | 20:24
Obywatel
Na forum:
3 miesiące
Powiem szczerze, bardzo oryginalnie zorganizowana grupa, jednak oryginalność należy czytać jako wielki
plus
. Obecnie w rodzinie są sami ogarnięci ludzie, ale puki co jest nas jeszcze trochę mało. Mam nadzieję, że część z was zgłosi sie na rozmowę kwalifikacyjną.
Pamiętaj, że samemu nic nie zdziałasz, tylko współpracując do czegoś dojdziesz.
Zapraszam do Bluerose
Paveu
1 sty 2010 | 20:43
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Jest nowy artykuł:
http://www.erepublik.com/en/article/bluerose-family-rekrutacja-1120862/1/20
lukin56
2 sty 2010 | 12:14
Obywatel
Na forum:
2 miesiące
Zgłaszam się do grupy bojowej Bluerose. Mam nadzieję na przyjęcie i przyjaźń z innymi członkami grupy.
Xerist
2 sty 2010 | 12:44
Obywatel
Na forum:
3 miesiące
Witam. Ja na pewno się zgłoszę. Wygląda ciekawie i mam nadzieje, że takie będzie ;)
Pozdrawiam.
sir_ozo
2 sty 2010 | 18:53
Obywatel
Na forum:
3 miesiące
Ta grupa to coś innego, coś lepszego... na pewno się zgłoszę
Pozdrawiam.
Wiadomość została zmieniona przez autora [02-01-2010 | 19:11]
-Matizg-
2 sty 2010 | 21:42
Obywatel
Na forum:
10 miesięcy
Witam. Blue Rose wygląda na grupę bardzo miłych ludzi i bardzo dobrze zoorganizowaną oraz zarządzaną. Wszystkim, którzy jeszcze się wahają. Polecam;)
Paveu
3 sty 2010 | 11:10
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Są lekkie zmiany w rekrutacji, nie możemy przyjąć wszystkich, a jest was sporo dla tego REKRUTACJA OTWARTA ale od 16lvl (ewentualnie 15 dla bardzo aktywnych) - najlepiej bez partii i ze skillem w manu (jeśli ktoś ma skill w land i jest np. w Grecji to też zachęcam, będziemy tworzyć oddział 'cudzoziemski'.
Jeśli ktoś ma 20lvl a jest mało aktywny to też nie przyjmujemy, była taka sytuacja, nie kierujemy się doświadczeniem a aktywnością: nowym aktywnym graczom oferujemy szkolenia - a to za sprawą doświadczonych i pomocnych graczy w Bluerose (szkolenia na temat sztuki strategii militarnej - jest to szkolenie na kapitanów oddziałów Bluerose, tych za granicami i w kraju, szkolenia będą obejmować również inne dziedziny) - jak mówiłem, stawiamy na rozwój graczy młodych za sprawą doświadczenia starszych graczy.
Dervanan
8 sty 2010 | 21:29
Obywatel
Na forum:
3 miesiące
Bluerose wygląda na bardzo dobrą i zgraną grupę, dlatego chciałbym się zgłosić do tej grupy. Mój nick jest taki sam w grze. Może nie mam odpowiedniego levelu, ale nadrabiam to dużą ilością spędzonego czasu w tej grze i uważam, że poznałem dobrze system gry.
Wiadomość została zmieniona przez autora [08-01-2010 | 21:29]
Paveu
9 sty 2010 | 16:42
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Zapraszam do Czytania Arta z gazetki naszej grupy >
http://www.erepublik.com/en/article/bluerose-wiki-egovsats-promieniowanie-1134515/1/20#comments
Iraninho
11 sty 2010 | 00:09
Rząd
Na forum:
5 miesięcy
Ciekawe jak przebiegał konkurs na bossa rodziny:)
Paveu
13 sty 2010 | 00:02
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Bossem został założyciel ;)
Myślę że to dość oczywiste, w rodzinie, głową rodziny jest ojciec, tak jak u nas.
Paveu
31 sty 2010 | 19:25
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Nowy Art >
http://www.erepublik.com/en/article/mafia-czym-w-a-ciwie-jest--1178493/1/20
NekouPD
31 sty 2010 | 19:49
Obywatel
Na forum:
2 miesiące
Zły dział -.- Takie rzeczy to do "Wojsko Polskie", czytaj opisy pod działami ;)
@edit: Bo to olali, a nie powinni. A potem dziwią się, że jest cała masa takich samych tematów porozrzucana po kilku działach.. I nikt z tym nic nie robi...
Wiadomość została zmieniona przez autora [31-01-2010 | 22:44]
Paveu
31 sty 2010 | 20:34
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Wcześniej tu było, i nikt nic nie mówił.
A jeśli nie mówił, to jest ok.
Paveu
9 lut 2010 | 01:02
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Nowy Artykuł >
http://www.erepublik.com/en/article/patriotyzm-czym-jest--1192444/1/20
Turturek
9 lut 2010 | 01:38
Obywatel
Na forum:
4 miesiące
Tylko ta funkcja Capo mi się z obozem koncentracyjnym tak jakoś kojarzy :/ za stary chyba jestem...
wielkopolanin
10 lut 2010 | 12:16
Obywatel
Na forum:
3 miesiące
Zero szacunku dla Polskiego języka , nie mówię że zła inicjatywa z założeniem grupy bojowej , ale dlaczego nie można jej nazwać po Polsku bo gorzej brzmi czy jak?? Szanujcie nasz język bo niedługo prócz niego nic nam nie zostanie w kraju...
Dawid C
10 lut 2010 | 15:58
Obywatel
Na forum:
9 miesięcy
Rozumiem, że identyczne wpisy umieszczasz np w topicach POGu :f
W przypadku BR istotna jest stylizacja na organizację mafijną typową dla ameryki lat 20-40.
To jest gra, spokojnie :)
Wiadomość została zmieniona przez autora [10-02-2010 | 15:59]
BBCode:
Treść:
Zaloguj się, by dodać odpowiedź.
Emotikona:
brak
Obrazek:
(maks. 300kb
.jpg .gif .bmp .png)
Strona główna forum
»